We’re going to China! TRM studenten bloggen over hun verblijf in Hanghzou

Howest Toerisme en recreatiemanagement naar China

Het is weer zover…Op 26 maart vertrekken 11 studenten Toerisme en recreatiemanagement van Howest richting China. Zij nemen deel aan het project “China from within”. Volg hun avonturen op hun eigen blog Trm goes China from within. Ze beloofden alvast minstens elke dag verslag uit te brengen over hun kennismaking met de Chinese taal en cultuur.

Wist je trouwens dat we in Howest voluit de kaart van het Chinees trekken vanaf academiejaar 2015-2016. Dan kunnen studenten bij ons Chinees als keuzetaal volgen. Howest werkt hiervoor nauw samen met het Confuciusinstituut in Brugge.

Wie kiest voor de ‘small’-versie kiest voor Chinees als keuzetaal. Elk semester werken we naar een nieuw taalniveau toe, dat we bekrachtigen met officiële certificaten. De lesgevers zijn Chinese docenten verbonden aan het Confuciusinstituut.

Wie een stapje verder wil gaan, kan in het tweede jaar deelnemen aan China from Within: een verblijf van 3 weken in Hangzhou bij de Zhejang Gongshang University. Dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen moeten deelnemers enkel hun vlucht betalen.

De kers op de taart is de mogelijkheid om een volledig semester stage te lopen bij een toeristisch bedrijf in China. Dankzij de samenwerking met het Confuciusinsituut kunnen onze studenten de nodige vergunningen krijgen. Dit jaar al lopen twee van onze studenten stage in Hangzhou.

Wil je meer weten? Kom eens langs op onze Howest-infodag op 9 mei.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder toerisme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s